HrvatskiDeutschEnglish
Belaj d.o.o.
Slika 1Slika 2Slika 3

Belaj d.o.o.

Tvrtka Belaj d.o.o., osnovana je 1993 godine, a nastala je na temeljima 40 godišnje obrtničke tradicije. U više od 40 godina obavljanja poduzetničkih djelatnosti nije zabilježen niti jedan slučaj kašnjenja isplata plaća ili podmirivanja dospjelih potraživanja. Od samih početaka pa sve do danas tvrtka je orjentirana na uslužno-proizvodne djelatnosti. Svaki proizvod koji nastane u našoj tvrtki vrlo je personaliziran i izrađen prema zahtjevima stranke.

Tvrtka se grana na tri osnovne djelatnosti: reklame, izrada ključeva i brusionica reznih alata.

Odjel reklama uz pomoć suvremene tehnologije i tehnike bavi se izradom raznovrsnih reklamnih panoa, oslikavanjem vozila kao i digitalnim tiskom od vizit-karti do velikih reklamnih panoa. Iz široke lepeze ponude istaknuli bismo još i izradu štambilja, diploma i zahvalnica, izradu kućnih brojeva te usluge CNC i laserskog graviranja.

Odjel za izradu ključeva bavi se kopiranjem svih vrsta cilindričnih i Wrtheim ključeva, autoključeva te velikim mogućnostima u kopiranju kodiranih autoključeva. Iz novije ponude izdvojili bismo još i mogućnost zamjene kućišta za autoključeve.

Odjel za brušenje reznih alata bavi se brušenjem noževa, škara, sjekira i drugog sličnog reznog alata te strojnim brušenjem raznih pila za željezo i drvo, noževa i pločica za mesoreznice i drugo.


Kontakt
Belaj d.o.o.
adresa: Frana Kurelca 11
42 000 Varaždin

direktor: Petra Belaj
     
OIB: 74006494666

tel: 042 203-670
fax: 042 233-667
E-mail: info@belaj.hr
www.belaj.hr


Radno vrijeme:
pon. - pet. 7 - 15
subotom od 8 - 12